Προεκλογικά Περιφερειακά Συμβούλια σε Ναύπλιο και Σπάρτη ξεκινάει η “Μυθική” Πελοπόννησος…!!!

93

Σε Ναύπλιο και Σπάρτη συνεδριάζει τον Ιούλιο το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ενώ στη Μεσσηνία το Σώμα θα συνεδριάσει  αν και όταν λυθεί το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την καταγγελία της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη για παρακολούθηση του γραφείου της.

Στις συνεδριάσεις του Ιουλίου αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσουν τα “γαλάζια” στελέχη, μετά και την αποκάλυψη του “Βηματοδότη” ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει ούτε ν’ ακούει το όνομα Τατούλη. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί υποψήφιο περιφερειάρχη – και οι νυν σύμβουλοι που θέλουν να είναι στο περιφερειακό “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο εκτιμάται ότι θ’ αρχίσουν σιγά σιγά να παίρνουν αποστάσεις από τον κ. Τατούλη και την πολιτική του.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η στάση που θα τηρήσουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που συμπορεύονται με την παράταξη Τατούλη, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η Κεντροαριστερά θα αναζητήσει καινούργιο υποψήφιο ή αν θα ακολουθήσει κι αυτή τη φορά τον νυν περιφερειάρχη σε ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητα του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τατούλης έχει προαναγγείλει την υποψηφιότητά του, αλλά σίγουρα δεν θα διακινδυνεύσει να συντριβεί αν διαπιστώσει ότι τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων προοιωνίζονται μια μη διαχειρίσιμη ήττα.

Οσον αφορά τις προσεχείς συνεδριάσεις του Σώματος, η ανακοίνωση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκου αναφέρει:

«α) Η προσεχής 12η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στο “Βουλευτικό”, στις 9 Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5 μ.μ.

β) Η 13η τακτική συνεδρίαση, θα λάβει χώρα στη Σπάρτη, στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου».

πηγή-eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ