Πρόβατα βιάστηκαν από 61χρονο…!!! οι κάμερες κατέγραψαν τις πράξεις του

89

Φρίκη στη Λάρνακα μετά τη νέα σοκαριστική υπόθεση που βρίσκεται ενώπιον των Αρχών με 61χρονο από τη Λευκωσία να κατηγορείται για το αδίκημα της κτηνοβασίας.

Το νέο πρωτοφανές περιστατικό ήρθε στο φως μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας στη Χοιροκιτία αφού όπως ανέφερε στην Αστυνομία είδε μια περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων του και συγκεκριμένα των προβάτων του.

Η Αστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση το υποστατικό όπου διαπίστωσε πως αυτό το επισκεπτόταν ο 61χρονος, ενώ τοποθετήθηκαν και κάμερες που κατέγραψαν τις φρικιαστικές του πράξεις σύμφωνα με το reporter.com.cy.

Παράλληλα τα ζώα της κτηνοτροφικής μονάδας εξετάστηκαν κι από κτηνίατρο που διαπίστωσε πως πιθανότατα αυτά να υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από άνθρωπο αφού έφεραν κακώσεις σε διάφορα σημεία.

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 61χρονο σήμερα ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου όπου θα κατηγορηθεί για το αδίκημα της κτηνοβασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος επισκεπτόταν την φάρμα από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ