Πως θέλεις να κάνεις την Κόρινθο καλύτερη πόλη…? όταν παρκάρεις εσύ όπου βρείς…!!! δείτε φωτό

101

Πρόσφατα πολιτικό πρόσωπο του νομού Κορινθίας εξέφρασε την επιθυμία του να δει την πρωτεύουσα του νομού πιο «σουλουπωμένη», πιο καθαρή, μια πιο ευρωπαϊκή πόλη με δυο λόγια και τα σχόλια που εισέπραξε από κόσμο ήταν θετικά αφού εκτιμήθηκε αυτή η ευαισθησία του.

Φυσικά μια καλύτερη εικόνα στο κέντρο της πόλης είναι ευχής έργον αλλά πιστεύουμε ότι τα ίδια τα πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα και να μην τα φορτώνουν όλα στους πολίτες γενικά ή και στις Δημοτικές Αρχές.

Πέσαμε λοιπόν από τα «σύννεφα» όταν είδαμε το ίδιο πρόσωπο να παρκάρει με άνεση το αυτοκίνητό του επάνω στο πεζοδρόμιο σαν να μην συμβαίνει τίποτα το παράξενο.

Αφού το είδαμε μία ημέρα πιστέψαμε ότι για ένα ατόπημα δεν χρειάζεται να το δημοσιοποιήσουμε. Περάσαμε όμως και την επόμενη ημέρα και είδαμε το ίδιο. Και μετά από δυο ημέρες τα ίδια πάλι.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε από πού να «φυλαχτούμε» πλέον. Εάν οι δηλωμένοι «υπέρμαχοι» μιας καλύτερης πόλης παρκάρουν το αυτοκίνητό τους πάνω στο πεζοδρόμιο τότε αδυνατούμε να καταλάβουμε τι μπορούν να κάνουν οι υπόλοιποι.

Φαίνεται πάντως, ότι με το χάος που επικρατεί στο κέντρο της Κορίνθου σχετικά με το παρκάρισμα των αυτοκινήτων ακόμη και τα πολιτικά πρόσωπα κάνουν την καρδιά τους “πέτρα” προς όφελος της ευκολίας.

πηγή-isthmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ