Π.Πιτσάκης: «Η απόφαση πάρθηκε με συστήματα δημοκρατίας και όχι με συστήματα Ερντογάν»βίντεο

95

Απάντηση στις αντιδράσεις σχετικά με την απόφασή του να παραχωρήσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Χρυσής Αυγής, έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης στο SUPER FM 104,1 και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου.

Ο κύριος Πιτσάκης τόνισε ότι λειτούργησε δημοκρατικά, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν παράνομη η διάκριση και ο «αποκλεισμός» της Χρυσής Αυγής από το Επιμελητήριο, από την στιγμή που υπάρχει σχετική απόφαση που έχει παρθεί και η οποία λέει ότι η αίθουσα του Επιμελητηρίου παραχωρείται σε παρατάξεις Α’ και Β’ βαθμού αυτοδιοίκησης, όπως επίσης και σε εκλεγμένα πολιτικά κόμματα.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι βάσει αυτού, η απόφαση πάρθηκε με συστήματα δημοκρατίας και όχι με συστήματα Ερντογάν.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακληθεί η απόφαση αυτή, εάν υπάρξει συζήτηση με την διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Μάλιστα σε δεύτερη τηλεφωνική του παρέμβαση, ο κύριος Πιτσάκης διευκρίνισε ότι αν και την επιστολή η Χρυσή Αυγή την έστειλε στις 11 Δεκεμβρίου, ωστόσο στα χέρια του έφτασε την ημέρα που έστειλε και το e-mail και αυτή η καθυστέρηση μάλιστα, οφείλεται στην αναρρωτική άδεια της υπεύθυνης αυτών των θεμάτων.

Ξεκαθάρισε ότι για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν πρόλαβε να φέρει το θέμα στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο και έθεσε την ερώτηση μέσω e-mail.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ