Π.Τατούλης: “Νέο γήπεδο χάντμπολ μέχρι το 2021 στην Αργολίδα”…!!!φωτό

106

«Το 2021 θα έχουμε έτοιμο έναν αθλητικό χώρο, ένα νέο αθλητικό στάδιο για το χάντμπολ στην Αργολίδα και πιστεύω πώς θα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουμε έναν από τους ομίλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της τελετή λήξης του διεθνούς τουρνουά χάντμπολ 6ου Danaon Cup, που ολοκληρώνεται με επιτυχία σήμερα στην περιοχή της Αργολίδας. 

Το 6ο Danaon Cup είναι το μεγαλύτερο τουρνουά χάντμπολ που διεξάγεται στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, καθώς συμμετείχαν σε αυτό 52 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με 1.000 αθλητές-τριες, ενώ συνολικά διεξήχθησαν 150 αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια της Αργολίδας!
Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του τόνισε την παρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ κ. Μουσταφά Χασάν από την Αίγυπτο, όσο και του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Κώστα Γκαντή λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «Οι παρουσίες τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στην διοργάνωση. Μας κάνει μεγάλη τιμή ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που βρίσκεται στο Ναύπλιο, καθώς μόλις πριν δύο ημέρες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον τίμησε για τον σημαντικό του ρόλο στο Ολυμπιακό κίνημα και για το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του ελληνικού χάντμπολ. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία που δείχνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια.»
Η Αργολίδα, αλλά και ολόκληρη η Πελοπόννησος έχουν ιδιαίτερο ρόλο στην προώθηση του χάντμπολ και είναι παραδεκτό από όλους πώς κάθε χρόνο το διεθνές τουρνουά «Danaon Cup» γίνεται ολοένα και καλύτερο, ενώ παράλληλα μέσα από τέτοιες δράσεις αθλητικού τουρισμού ενισχύεται η τοπική οικονομία συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ