ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-

93

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. 1-3   Νίκη τίτλου για την Κόρινθο 06 που νίκησε εκτός έδρας και το Ζευγολατιο με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι με το που μπήκαν στο γήπεδο επεβαλαν τον ρυθμό τους και παρά τον άνεμο που φυσουσε και δυσκολευε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Έβαλαν και δύσκολα στην ομάδα του Παντελή Κολλιακου και έδειξαν ότι αυτοί θα είναι το  …αφεντικό του αγώνα με το καλημέρα.

Υπήρχαν στιγμές που οι γηπεδούχοι χαζευαν ποδοσφαιρικα βέβαια από το ποιοτικό παιγνιδι των Κορινθιων με πρώτα βιολιά τον Βασίλη Φιλη και τον Σάκη Τζανετο.

Έτσι φτάσαμε στο 37′ όταν ο Μυριωτης άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο ίδιος παικτης μετά από μαγική μπαλια του Τζανετου στον Καπλατζη αυτός  σερβιρε  στον σκόρερ που τρυπωσε στην άμυνα του ΑΟΖ και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52′ ο Μαγγινας με καταπληκτικο διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0 για την ομάδα του. Από εδώ και πέρα η ποιοτητα του παιχνιδιού ανέβηκε αφού μπροστά στο φάσμα της συντριβης τους, οι γηπεδούχοι αντεδρασαν αλλά αμυντικά είχαν πολλά κενά τα οποία δεν εκμεταλευτηκαν οι νικητές που έχασαν κυρίως με τον Μυριωτη τα  …αχαστα.

Έτσι στο 67′ ο αγεραστος Μάκης Κριαρας έσκαψε σε εκτέλεση φάουλ την μπάλα στη πλάτη του τειχους των φιλοξενουμενων και ο Σπετσι με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-3  Στη συνέχεια η Κορινθος 06 κατέβασε ρυθμούς λόγω της αλλαγής του κουρασμενου αλλά και τραυματία Τζανετου και του καπτεν Φιλη που τραυματιστηκε και ο ΑΟΖ έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με Καραγκουνη και Τάκη Παππα. Τελικό αποτέλεσμα 1-3 και νίκη για την Κόρινθο 06 που άφησε πίσω της πέντε βαθμούς τον ΑΟΖ ενώ διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο Πελοπα, έχοντας και τιμωρία μείον 2 βαθμών.

Ευχαριστημενοι οι 300 περιπου θεατές που είδαν το παιγνιδι, αλλά είναι λυπηρο να μη μπορούν να παρακολουθησουν το παιγνιδι με ανθρώπινες συνθήκες χωρίς μια μικρή κερκιδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Ρούσσος, ΒΟΗΘΟΙ Καρσιωτης -Τριανταφυλλος που έβγαλαν άνετα το παιγνιδι χωρίς προβλήματα. ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ :Ντασης, Πωλυδωροπουλος, Παππας, Φίλος, Καλλιρης, Σπετσι, Σαλοδημητρης, Κριαρας, Καραγκούνης, Θεοδωροπουλος, Λιλιος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης  ( 78′ λτ Ευστρατιαδης), Μαγγινας, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Τριμπονιας, Τσατσοπουλος  (57′ Κοτοβ ), Μυριωτης, Καπλατζης, Τζανετος  (75′ Βασιλαρης ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ