PROTINEWS | Ρολό κατσαρόλας τυλιγμένο σε φέτες κρέατος με κρασάτη σάλτσα
2217
post-template-default,single,single-post,postid-2217,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Ρολό κατσαρόλας τυλιγμένο σε φέτες κρέατος με κρασάτη σάλτσα

Ρολό κατσαρόλας τυλιγμένο σε φέτες κρέατος με κρασάτη σάλτσα

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ρολό κιμά, τυλιγμένο μέσα σε λεπτές φέτες κρέατος.

Το ρολό μαγειρεύεται στη κατσαρόλα και τρώγεται τόσο ζεστό όσο και κρύο. Μπορεί να σερβιριστεί μαζί με μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών, όπως τηγανητές ή βραστές πατάτες, ρύζι πιλάφι, ζυμαρικά ή πουρέ.

Εγώ το συνόδευσα με μια σάλτσα γκρέϊβυ, που έφτιαξα με το ζουμάκι του, και με υπέροχο πουρέ σελινόριζας.

Υλικά

Για 10 άτομα

Περισσότερα ΕΔΩ:

No Comments

Post A Comment