Σκουρλέτης “Ναι” στην συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με το “Κίνημα Αλλαγής”…το ΠΑΣΟΚ είναι…και εδώ…!!!

108

Θετικός στην προοπτική συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, αρκεί να απαλλαχθεί από τα «βαρίδια του παρελθόντος», όπως χαρακτήρισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σε συνέντευξή του στο “Ραδιόφωνο  88,6”, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «υπάρχει ανάγκη για νέες συμμαχίες στη βάση πραγματικών προγραμματικών συγκλίσεων, και προφανώς όταν μιλάμε για στέρεες προγραμματικές συγκλίσεις και συμφωνίες αναφερόμαστε σε χώρους που μπορούν να έχουν τις προϋποθέσεις να κάνουν κάτι τέτοιο. Πρώτα απ΄ όλα που είναι σχετικά όμοροι πολιτικά.

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, ο χώρος της Αριστεράς, όπως εκφράζεται σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ και της Σοσιαλδημοκρατίας, όπως εκφράζεται με αυτό τον τρόπο, εν πάση περιπτώσει, τον ασαφή, αλλά εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής, που πρόσφατα συγκροτήθηκε, είναι δύο χώροι οι οποίοι πρέπει να συνδιαλέγονται και να αναζητήσουν τις προϋποθέσεις μιας μεγαλύτερης συνεργασίας».

Διευκρίνισε πάντως ότι η σχετική συζήτηση θα είναι ειλικρινής και «δεν θα υπηρετεί σκοπιμότητες για τη διαμόρφωση ενός νέου κυβερνητικού σχήματος, αλλά θα αναζητεί μόνιμες συνεργασίες που θα δημιουργήσουν αντίστοιχους στέρεους κοινωνικούς και πολιτικούς συσχετισμούς».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ