Ένα αλμυρό κέικ ζυμαρικών που αγαπά τα ελληνικά τυριά! Το μυστικό για αυτό το κέικ όπως και κάθε τυρόπιτα ή σουφλέ είναι να παίξεις με τα σωστά τυριά συνδυάζοντας ένα πιο πικάντικο με ένα πιο γλυκό τυρί δίνοντας έτσι ένα υπέροχα αρμονικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό χρησιμοποίησα λαδοτύρι Μυτιλήνης και αρσενικό Νάξου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 4 μεγάλα αυγά

Περισσότερα ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *