Στάθης Μπούκουρας “Λυπάμαι όλα αυτά τα παιδιά που έφαγαν τα νιάτα τους στη Χρυσή Αυγή”…!!!

116

Ήταν λίγο μετά το 2011 που γνώρισα τον Παναγιώταρο….
Πήγα στα γραφεία, άκουσα πύρινους λόγους,γνώρισα ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν, ανθρώπους που στην καρδιά τους είχαν Ελλάδα…!!!!
Άντρες,γυναίκες και μικρά παιδιά που κρατούσαν την Γαλανόλευκη στα χέρια τους.
Αγώνας χωριό χωριό,πόρτα πόρτα, τα ποσοστά ανέβαιναν και μαζί με αυτά και το ηθικό μας.
Επιτέλους,κάτι αγνό, γνήσιο πατριωτικό είχε ξεκινήσει μέσα απ τα σπλάχνα της κοινωνίας μας.
Παλέυαμε και χαιρόμασταν για κάθε σκαλοπάτι που ανεβαίναμε,μετά ήρθαν περιθωριακοί τύποι που στο μυαλό τους είχαν άλλα….την κονόμα..!!!
Τύποι που ποτέ στην ζωή τους δεν ήξεραν τι παει να πει μεροκάματο,άγχος, ζωή….
Σιγά σιγά χάνονταν όλα αυτά τα στοιχεία που με κάναν να πιστέψω στο διαφορετικό….στο αγνό πατριωτικό.
Η ηγεσια απλά παρακολουθούσε….
Άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων, άνθρωποι που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πως να αυξήσουν την δημοτικότητα τους , να κανουν λεζάντα και να αυξήσουν την περιουσία τους….
Έφυγαν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι που είχαν ένσημα στην δουλειά στην ίδια την ζωή,έφυγαν αγωνιστές,αγνοί πατριώτες,άντρες και γυναίκες που πλήρωσαν την επιλογή τους και δεν το μετάνιωσαν ποτέ τους. Δεν τους κάναμε τους χαλάσαμε την σούπα, δεν μας θεώρησαν ποτέ δικούς τους….. Κάποιοι δεν κάναμε ποτέ χρήση ειδικών προνομίων,δεν διορίσαμε κανέναν συγγενή,φίλο, σύζυγο, κουμπάρο,γκόμενα, ούτε καν κάποιο απ τα αδέρφια μας.
Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι έπαιρναν τα άτοκα δάνεια της βουλης, έβαζαν τα παιδιά τους σε δωρεάν παιδικούς σταθμούς,έγιναν ένα με το σύστημα,το αγκάλιασαν και έγιναν στο τέλος Ιούδες…. Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικοτητας, έχασαν την επαφή με τον κόσμο με την κοινωνία,οι προσωπικές ιδεοληψίες δεν τους αφήνουν ακομα και τώρα που η κοινωνια τους γύρισε την πλάτη να δουν την πραγματικότητα.
Λυπάμαι,μάρτυς μου ο Θεός,λυπάμαι αυτά τα παιδιά που έφαγαν τα νιάτα τους εκεί μέσα,μόνο και μόνο για να πουλάνε κάποιοι λεζάντα και να αυξάνουν την οικογενειακή επιχείρηση που για συντομία ονομάζετε πλεον Ε.Π.Ε (ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ).

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ