Στα Αντικύθηρα η 1η πολύτεκνη οικογένεια μετά την πρόσκληση Της Μητρόπολης Κυθήρων!

119

Στα Αντικύθηρα βρίσκεται ήδη η πρώτη πολύτεκνη οικογένεια, μετά την πρόσκληση της Μητρόπλης Κυθήρων και Αντικυθήρων. Λειτούργησε και πάλι το Δημοτικό Σχολείο του μικρού νησίου,μετά από
 23 ολόκληρα χρόνια, με μόλις τρεις μικρούς μαθητές!

Η Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων, σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθήρων και την Δημοτική Κοινότητα Αντικυθήρων μελετά το θέμα του ήπιου εποικισμού του μικρού αυτού νησιού.

Προς αυτή την κατεύθυνηση έχει απευθύνει πρόσκληση σε πέντε πολύτεκνες οικογένειες από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Θεόφιλο», να εγκατασταθούν στα Αντικύθηρα, προσφέροντάς τους στέγη η οποία είναι χορηγία της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και χρηματικό βοήθημα της τάξεως των 500 ευρώ για τα τρία πρώτα χρόνια, τα οποία είναι χορηγία της ΣΥΝ- ΕΝΩΣΣ, της Εταιρείας, Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού.

Η πρώτη οικογένεια έχει ήδη εγκατασταθεί στα Αντικύθηρα και πλέον τα τρία της παιδιά «εθεσαν» και πάλι σε λειτουργία το Δημοτικό Σχολείο του νησιού, το οποίο παρέμενε κλειστό για 23 ολόκληρα χρόνια. Οι υπόλοιπες τέσσερις οικογένεις, αναμένεται να εγκατασταθούν στα Αντικύθηρα, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή των κατοικιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ