Στον Άρειο Πάγο πήγε η ΝΔ βίντεο του Κοτζιά – Δεν άκουσα για Σόρος λέει ο υπουργός Μεταφορών

75

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου παρέδωσε η ΝΔ το βίντεο με τη συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά σε κανάλι της Κρήτης όπου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρει ότι ο Πάνος Καμμένος εντός του Υπουργικού Συμβουλίου μίλησε για χρήματα του Τζορτζ Σόρος προς την κυβέρνηση για την εξαγορά ξένων.

Επιπλέον, η ΝΔ ρωτά την κυβέρνηση αν «εμπλέκεται και ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας στις ύποπτες υποθέσεις της κυβέρνησης που καταγγέλλει ο κ. Κοτζιάς», επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου.

Μέσω του πρωτοσέλιδου της «Αυγής», ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση πως «με ψεκασμένα σενάρια για Σόρος και Βαρουφάκη η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛΛ προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα». Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε στο «Θέμα FM» πως στο Υπουργικό Συμβούλιο «δεν έχω ακούσει εγώ τον Πάνο Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως «ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει απαντήσεις, τις οποίες δεν θα αποφύγει για ό,τι ειπώθηκε στο Υπουργικό του Συμβούλιο», ενώ για την υπόθεση Παπαντωνίου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει κάνει πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση» και πως «ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι από το 2007 εκτός κόμματος».

Ο Πάνος Κάμμενος στο Τwitter αναδημοσίευσε ανάρτηση που γράφει πως «ό,τι έχει να πει το λέει ευθέως, επώνυμα και με πολιτική αξιοπρέπεια. Όχι με διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ