Στο νοσοκομείο άνδρας “μέρα μεσημέρι “έπειτα από επίθεση σκύλου στο κέντρο της Κορίνθου

110

Τραυματισμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας σχεδόν στο τέρμα της Κολιάτσου στην Κόρινθο, όταν τον δάγκωσε σκύλος στο πόδι.

Ο ατυχής  άνδρας έβγαινε από το γραφείο του όταν δέχθηκε την επίθεση του αγριεμένου ζώου, υποθέτουμε ότι τον είχαν εγκαταλείψει οι ιδιοκτήτες του ,μιας και  φορούσε κολάρο .

Ο άνδρας γιος γνωστού γιατρού της πόλης ,διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και όπως μας δήλωσε αγανακτισμένος θα πήγαινε να καταγγείλει το γεγονός στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κορινθίων  .

Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί δίπλα από το κατάστημα του “Κωνσταντακάτου”

Κίνδυνο πλέον αποτελούν τα πολλές δεκάδες αδέσποτα σκυλιά τα οποία σε αγέλες κυκλοφορούν στην περιοχή της Κορίνθου. Είναι φανερό ότι πολλά από αυτά τα σκυλιά έχουν αφεθεί από τους ιδιοκτήτες τους αφού φέρουν κολάρα και είναι ράτσας, προφανώς λόγω αδυναμίας συντήρησής τους.

Το βέβαιο είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί στην protinewskorinthias σειρά επιθέσεων σκύλων σε διερχόμενους ποδηλάτες κυρίως και όχι μόνο.. . Αλλά δυστυχως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ακόμη δεν εχει δωσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετοπίζουν οι Κορίνθιοι.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι, καταλαβαίνουν ότι τα σκυλιά προσπαθούν να επιβιώσουν αλλά επισημαίνουν ότι δε μπορούν αυτοί να τα φροντίζουν και φοβούνται τις επιθέσεις. Ζητούν την άμεση δράση από τις αρμόδιες αρχές ώστε να αμβλυνθεί το πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ