Στόχος η ενότητα της Ν.Δ στην Κόρινθο – Ούτε και στον Καλλίρη στήριξη ή χρίσμα για τον δήμο Κορινθίων

101

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peloponnisosnews.gr ,χθες βράδυ φίλοι του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Πελοπίδα Καλλίρη, οργάνωσαν ένα δείπνο προς τιμήν του σε γνωστό κατάστημα στον Ισθμό της Κορίνθου.

Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν γνωστοί επιχειρηματίες που δραστηροποιούνται στο Δήμο Κορινθίων αλλά και πολιτικοί.

Η συνάντηση είχε σκοπό την στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη αναφορικά με την κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές για το Δήμο Κορινθίων.

Μάλιστα κατά αποκλειστικές πληροφορίες, αυτό που τονίστηκε ήταν πως εάν η Νέα Δημοκρατία δεν του δώσει χρίσμα ή στήριξη, η πρόθεση είναι να κατέβει στις εκλογές ακόμη και ανεξάρτητος.

Νεότερες σημερινές πληροφορίες και πολύ έγκυρες τις Πρώτη news Κορινθίας , θέλουν την Νέα Δημοκρατία να σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει χρίσμα για τον δήμο Κορινθίων .

Η ερώτηση για ποιο λόγο να διχάσουν τον κομματικό χώρο με μία νέα υποψηφιότητα,  που θα έρθει αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ. στην Κόρινθο , δεν έχει απαντηθεί ακόμη.

Έχει διασπαστεί  ήδη ο χώρος στην Πελοπόννησο με την υποψηφιότητα Τατούλη – Νίκα, θα  τολμήσουν ανοίξουν και δεύτερο μέτωπο;;;

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο Βασίλης Νανόπουλος είχε πάρει το 50% των ψηφοφόρων στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ( καθόλου ευκαταφρόνητο νούμερο) και η συγκέντρωση της παράταξής του , πριν από λίγες ημέρες έδειξε πως διατηρεί σοβαρές δυνάμεις ακόμη.

Όλα αυτά φαίνεται πως προβληματίζουν πολύ  και οι καλά γνωρίζοντες τις σκέψεις του προέδρου της Ν.Δ., λένε ότι η Πειραιώς σε περιπτώσεις αμφισβητούμενες , κινείται στη λογική να μη δώσει επισήμως «χρίσματα» σε «εκλεκτούς» του κόμματος, αλλά να «ακούσει» τους ίδιους τους πολίτες να υποδείξουν ποιον θεωρούν τον καταλληλότερο.

Οπότε είμαστε εν αναμονή εξελίξεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ