ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ! -ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

364
Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, σε συνεργασία με την εταιρεία, πραγματοποίησε την εκδήλωση προς τιμήν των νέων αλλά και των παλιών συνταξιούχων που έχουν εργαστεί στην ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ.
Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στους νέους συνταξιούχους επιδίδεται αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους προς την εταιρεία και εικόνα των Αγίων Θεοδώρων.
Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ”Cetering MANTAS”, στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Τρίπολης, πριν τα φανάρια της Αρχαίας Κορίνθου.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, τόσο ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Κώστας Τριπικέλης όσο και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων κ. Παναγιώτης Λεωνάκης.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος πρόσφερε και ένα μπουκάλι ουίσκι σε κάθε τραπέζι.
Η συγκινητική αυτή συνάντηση είχε διάρκεια πέντε περίπου ώρες και όλοι οι συμμετέχοντες αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού είχαν ζήσει μια νοσταλγική και ταυτόχρονα συγκινητική εμπειρία, αναπολώντας το εργασιακό παρελθόν τους.
Τα έξοδα της εκδήλωσης καλύφθηκαν από το Σωματείο Εργαζομένων στην ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ.
Πηγή-farosnews2018.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ