Συμφωνία Τατούλη με ΣΥΡΙΖΑ…! και περιφερειακά σενάρια για “γαλάζιο” δήμαρχο απο τη Νέα Δημοκρατία..!!!

101

Με τις περιφερειακές εκλογές και την προεκλογική περίοδο που σιγά σιγά ξεκινά να απασχολεί τα επιτελεία των κομμάτων ασχολήθηκε στο «φύλλο» του περασμένου Σαββάτου η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης φέρεται να έχει δώσει ήδη τα χέρια με το ΣΥΡΙΖΑ΄, ύστερα από την οριστική του ρήξη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, η εφημερίδα δεν αποκλείει το χρίσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, εφόσον δεν ενδιαφερθεί ο πρώην Αρκάς υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Επίσης, τονίζει ότι από το «Κίνημα Αλλαγής» παίζει δυνατά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, Νάντια Γιαννακοπούλου.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει: «Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τη στήριξη της Ν.∆., καθώς η ρήξη με την κεντροδεξιά παράταξη φαίνεται να είναι οριστική. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα αυτοδιοικητικά της περιοχής, ο νυν περιφερειάρχης έχει δώσει ήδη χέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη Ν.∆. ο άνθρωπος που έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσμα είναι ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, με τον ίδιο ωστόσο να το διαψεύδει. Έτσι, δεν αποκλείεται η υποψηφιότητα του “γαλάζιου” δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Από το Κίνημα Αλλαγής “παίζει” δυνατά η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας, Νάντια Γιαννακοπούλου».

πηγή-tharrosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ