ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

81

Την Τετάρτη, 31/10/2018 στο Επιμελητήριο Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με θέμα τη συνεργασία για την υποβολή πρότασης στη Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του ΕΠΑνΕΚ για την πόλη του Λουτρακίου.

Η Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική, όπως η πόλη του Λουτρακίου.

Στην συνάντηση από το Επιμελητήριο Κορινθίας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητήριου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο διευθυντής της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου κος. Σωτήρης Κοροβήλος και στελέχη της αναπτυξιακής. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου παρευρέθηκαν η Πρόεδρος κα. Κουρουκλή Ανδριάννα, η γραμματέας κα. Μητράκου Τριανταφυλλιά και ο κος. Αλεξανδρής Ιωάννης.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την πορεία, αλλά και τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού για την υποβολή πρότασης στη δράση.

Κατά την εξέλιξη της συζήτησης, αφού και τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν ότι θα πράξουν ότι είναι δυνατό για την επίτευξη της δημιουργίας ενός Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall)  στην πόλη του Λουτρακίου, συμφώνησαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εστιάσουν σε ζητήματα που αφορούν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου.

Η συνάντηση έκλεισε σε αισιόδοξο κλίμα, με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου κ. Πιτσάκη που ευχαρίστησε την κα. Κουρουκλή για την άριστη και ανιδιοτελή συνεργασία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ