Συνελήφθη 58χρονος Ρομά για τον βιασμό τη 22χρονης από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

278

Ενας  58χρονος Ρομά συνελήφθη για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι.

Ο δράστης μάλιστα είχε καταδικαστεί πάλι για βιασμό τοξικομανούς στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε πάει στο σημείο μαζί με τον φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά. Κάποια στιγμή η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο φίλος της έφυγε και ο δράστης κακοποίησε σεξουαλικά το θύμα.

Στο μεταξύ, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μόνη και σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Το νεαρό κορίτσι ξύπνησε από το κώμα πριν μερικά 24ωρα και το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε να δώσει την πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Όμως η μνήμη της δεν μπορούσε να τη βοηθήσει για να «φωτίσει» σημαντικά σημεία της υπόθεσης. Όπως το αν έχει πέσει θύμα βιασμού ή όχι.

Στην κατάθεσή της η 22χρονη παραδέχθηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών τα τελευταία 3 χρόνια καθώς και ότι το βράδυ του μοιραίου συμβάντος ξεκίνησε από το σπίτι της συνοδεία 3-4 ατόμων με κατεύθυνση το Ζεφύρι προκείμενου να αγοράσουν ναρκωτικά.

Αρχικά, είπε, εκείνη και η παρέα της πήγαν σε ένα σπίτι, το οποίο γνώριζε κάποιος από αυτούς που τη συνόδευαν. Το σπίτι αυτό, είπε, ήταν κοντά στο σημείο όπου τη βρήκαν σε κώμα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 22χρονης, έκαναν χρήση ουσιών.

Δεν ήταν όμως αυτός ο τελευταίος τους σταθμός. Στη συνέχεια, περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, με ένα ή δυο άτομα από την παρέα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που είναι αυτό καθώς η μνήμη της είναι ακόμα θολή. Είπε όμως ότι και στο δεύτερο σπίτι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Από εκείνο το σημείο και μετά, χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. Δεν θυμάται τίποτα και επανάκτησε την επαφή της όταν ήταν ήδη στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να πει στους αστυνομικούς αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ