ΣΥΡΙΖΑ κατά Τατούλη “εκφράζει ότι παλαιό και αρρωστημένο”…!!!

89

Μια φυσιολογική και απαραίτητη συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και της αιρετής Περιφέρειας για την οργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο, ο κ. Τατούλης προσπάθησε να την καρπωθεί για ιδιοτελείς σκοπούς.
Έτσι φρόντισε να ανακοινώσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, μιας και αμφισβητείται από τους φυσικούς του πολιτικούς συμμάχους αλλά και επειδή είναι σε πανικό και δεν μπορεί ορθά και λογικά να αντιμετωπίσει ούτε τους «κοριούς στον κόρφο του».
Ο κ. Τατούλης εκφράζει ό,τι παλαιό και αρρωστημένο έρχεται από το ξεπερασμένο πολιτικό σύστημα και ούτε γι’ αστείο να μην ψάχνει να βρει επαφή με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση με δημοκρατικές, συμμετοχικές, διαφανείς διαδικασίες προς το συμφέρον της ανάπτυξης και των πολιτών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας
του ΣΥΡΙΖΑ
Καλαμάτα 2/4/ 2018

————————————————————————————————————————————

Ν.Ε. Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάσαμε πρόσφατα στο Τοπικό Τύπο, ότι στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να “στηρίξει” τον νυν Περιφερειάρχη.

Δεν είχαμε σκοπό να σχολιάσουμε παρόμοιες φήμες, αλλά κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Κάθε φορά που ο κ.Τατούλης έχει προβλήματα στην – ήδη τριχοτομημένη – παράταξή του, εμφανίζονται τέτοια σχέδια “στήριξής” του.

Ξεκαθαρίζουμε για πρώτη και τελευταία φορά, δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση:

Oυδεμία στήριξη θα υπάρξει στον κ.Τατούλη (όσο και αν επιμένουν οι πάσης φύσεως “διαρροές”).

Ο κ. Τατούλης έχει καταγραφεί σαν μία από τις χειρότερες εκδοχές, από πολλές πλευρές, που έχουν εμφανιστεί στη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμάτα – ανεξάρτητα που θα καταλήξει η σχετική έρευνα – επιβεβαιώνουν μια νοσηρή κατάσταση που αποτελεί ντροπή για το θεσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όσο μας αφορά δε, θα πάρουμε τις αναγκαίες και απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες, όταν έρθει η ώρα, ώστε η Περιφέρειά μας να περάσει σε μια νέα εποχή δημοκρατίας, διαφάνειας και ανάπτυξης προς το συμφέρον όλων των πολιτών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ