Kι αν έχουν γραφτεί άρθρα για την τέλεια, καλοψημένη, ζουμερή, μαλακή μπριζόλα. Και η αλήθεια είναι πως όλοι, και ειδικά όσοι δηλώνουν λάτρεις του κρέατος, κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε μαγειρέψει και έχουμε φάει μια πολύ καλή μπριζόλα.

Το ψήσιμο της μπριζόλας είναι τέχνη την οποία, εδώ στο webkorinnthos. gr έχουμε αναλύσει κατά καιρούς (καλό αλάτισμα πριν από το ψήσιμο, να την αφήνεις να »ξεκουραστεί » πριν από το σερβίρισμα» κ.α.). Σίγουρα ο καθένας έχει τα μυστικά του, αλλά επειδή όσο ζεις μαθαίνεις, σήμερα ήρθε η ώρα να μάθεις κάτι που, πιθανώς, σου διέφευγε.

H συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *