Τα σωστά βήματα για ένα τέλειο μούσι

101

O Νοέμβριος είναι ο μήνας που γιορτάζουν τα μουστάκια και τα μούσια για φιλανθρωπικούς σκοπούς (#Movember). Καθώς λοιπόν πλησιάζει, είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά στιλ ή να περιποιηθείτε σωστά το ήδη υπάρχον.

Μούσι, γένια, γενειάδα ή όπως αλλιώς μπορείς να αποκαλείς αυτές τις τρίχες που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου και σηματοδοτούν την έκρηξη της τεστοστερόνης σου. Αυτές οι τρίχες που στην εφηβεία περίμενες πώς και πώς να ξυρίσεις για να νιώσεις επιτέλους άνδρας, τώρα δεν σε ενοχλούν και τόσο. Αντιθέτως, παλεύεις να τις μεγαλώσεις και να τις τιθασεύσεις για να πετύχεις επιτέλους το beard look που θες.

Ξέρω, όμως, ότι δυσκολεύεσαι αρκετά για να πετύχεις το ιδανικό μούσι, αφού οι τρίχες σου δεν υπακούν στη θέλησή σου. Είναι ατίθασες, μεγαλώνουν αργά και μπορεί να μην καλύπτουν όλα τα σημεία του προσώπου σου. Μια πρώτη καλή λύση είναι να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό για να σε καθοδηγήσει. Μην τρομάζεις στην ιδέα και μη σου φαίνεται βουνό – η υπηρεσία Axe Instagroom Live λειτουργεί μέσω των social media, είναι δωρεάν και σε φέρνει σε επαφή με groomers που μπορούν να λύσουν όλες σου τις απορίες και να σε καθοδηγήσουν με συμβουλές προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του προσώπου και του δέρματός σου. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και κάποια βασικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να φροντίσεις εσύ ο ίδιος το μούσι σου. Χάρισέ μου λίγο την προσοχή σου και σε λίγο καιρό θα καμαρώνεις για τη γενειάδα σου μπροστά στον καθρέφτη.

Πάμε, λοιπόν. Τα πέντε σωστά βήματα:

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ