Τεράστιο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης

101

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον» για επενδύσεις στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Όπως ανέφερε, «σε συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Υγείας) ολοκληρώνεται η αιτιολογική έκθεση για τη νομοθετική πρωτοβουλία που δίνει δυνατότητες για την καλλιέργεια της ιατρικής κάνναβης, με πολύ αυστηρά πλαίσια ελέγχου σε όλη τη λειτουργία, με “κλειστά κυκλώματα” από την είσοδο του πολλαπλασιαστικού υλικού μέχρι την έξοδο του φαρμακευτικού προϊόντος».

Περισσότερα ΕΔΩ:

Συνέχεια έχει η ολοκλήρωση της διαδικασίας, για την οποία ο κ. Αποστόλου υπογράμμισε ότι «θα μπούμε σε διαβούλευση για όσο χρειαστεί και όταν έρθει η νομοθετική ρύθμιση, θα καλέσουμε τους επενδυτές να κάνουν αυτά που πρέπει για να προχωρήσουν».

Ο αρμόδιος υπουργός εκτίμησε, μάλιστα, ότι ο συγκεκριμένος κλάδος θα μπορούσε να «παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο» στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Όπως αποκάλυψε, και ο ίδιος είχε διάφορες επαφές με επενδυτές, σημειώνοντας πως «πανευρωπαϊκά έχει αρχίσει να υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον».

nemeapress.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ