Θέατρο Σκιών : Ξύπνα Ραγιά – Μην το χάσετε οι παραστάσεις συνεχίζονται

115

Τα αποτελέσματα των εκλογών, ευρωβουλευτικών, περιφερειακών και δημοτικών είναι πλέον γνωστά, όπως και να τα διαβάσεις δεν μπορείς να μην καταλήξεις σε κάποια βασικά κοινά συμπεράσματα.

Παταγώδης αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 9,5 μονάδες διαφορά, είναι μια από τις μεγαλύτερες πού έχουν υπάρξει ποτέ σε ευρωεκλογές, γι’ αυτό και ο Τσίπρας πάει εσπευσμένα σε βουλευτικές εκλογές.

Η ΝΔ κέρδισε παρ’ όλες τις προσπάθειες του Μητσοτάκη να πριμοδοτεί το Σύριζα καθημερινά με άστοχες δηλώσεις, σαν να μην ήθελε να βγει. Η παράταξη, αλλάζω συνεχώς ονόματα για να μην πληρώσω αυτά πού χρωστάω, μία από τα ίδια.

Το ΚΚΕ στα συνηθισμένα του ποσοστά, χωρίς να πιστεύει η να θέλει να τα ανεβάσει.

Η ΧΑ έχασε τη μισή της δύναμη, αλλά είναι λάθος να θριαμβολογεί κάποιος γι’ αυτό, γιατί αυτοί πού έφυγαν δεν έγιναν ξαφνικά δημοκράτες, μετακόμισαν σε συγκοινωνούντα δοχεία.

Η έκπληξη, Ελληνική λύση 4,14%, η πρώτη επίσημη καταγραφή αυτών πού πιστεύουν ότι πραγματικά υπάρχει ιδιόχειρη επιστολή του Ιησού και την έχει ο αρχηγός τους, ο οποίος πουλάει και φάρμακο κατά της φαλάκρας, όντας φαλακρός ο ίδιος!

Το Μέρα 25 χάνει για απειροελάχιστο την εκλογή ευρωβουλευτή, στη προκειμένη περίπτωση της Σοφίας Σακοράφα!

Άλλα αξιοσημείωτα, το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ της Τσιγδέμ Ασάφογλου, πήρε 36,5% στη Ροδόπη και 25% στη Ξάνθη η οποία δηλώνει ότι η παράταξη της και η ίδια ανήκουν στην Τουρκική μειονότητα, ένα θέμα πού θα το βρούμε μπροστά μας αν συνεχίζουμε να κρύβουμε τη σκόνη κάτω από το χαλάκι.

Η αριστερά (χαχαχα) ΣΥΡΙΖΑ για να μην έχει κανείς αμφιβολία ποιοί είναι οι ψηφοφόροι του διάλεξαν για ευρωβουλευτές τους την Κουντουρά, τον Γεωργούλη και τον Κόκκαλη αντί της Κούνεβα, του υιού Πλουμπίδη και άλλων…

Η ΝΔ εξέλεξε κατόπιν ώριμης σκέψης το πολυλογότατο Ζαγοράκη, πού την προηγούμενη πενταετία μίλησε 7 ολόκληρα λεπτά στο ευρωκοινοβούλιο, όπως και την Άννα Μισέλ πού υπερασπίστηκε τον παιδεραστή Γεωργιάδη και τον Κύρτσο μήπως και μαζέψει και ξεχρεώσει μερικά από αυτά πού χρωστά στο ελληνικό δημόσιο!

Στις ευρωεκλογές στην Ευρώπη, όλα αρκετά… ενθαρρυντικά, στη Μεγάλη Βρετανία πρώτο κόμμα ο ακροδεξιός Φάρατζ, στη Γαλλία πρώτο κόμμα το φασιστικό κόμμα της Λεπέν και δεύτερο το ακροδεξιό του μακελάρη Μακρόν, στην Ιταλία πρώτο κόμμα του φασίστα Σαλβίνι, στην Ουγγαρία του επίσης φασίστα Ούρμπαν, δείχνουν με το καλύτερο τρόπο το μέλλον της γηραιάς Ηπείρου η οποία έχει πεθάνει προ πολλού για αυτό κι αυτή η μπόχα της αποσύνθεσης πού αναδύεται.

Κι όλοι εμείς οι κύριοι ένοχοι αυτής της κατάστασης να αναμασάμε βλακείες και να ξερνάμε φασιστίλα, να παπαγαλίζουμε κουβεντούλες που μας έχουν φυτρώσει στο λαχανόκηπο πού το ονομάζουμε μυαλό, θα πηγαίνουμε στις κάλπες να ψηφίζουμε με σκοπό να εκδικηθούμε τον προηγούμενο μαλάκα, ψηφίζοντας τον επόμενο μαλάκα, χωρίς ποτέ να κοιτάμε τον καθρέπτη για να αντιληφθούμε ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της μαλακίας!

Τέλος να μη ξεχάσουν οι αναρχικοί να κάνουν το σταυρό τους(!!!), έρχεται ο αυτοδημιούργητος (εγγονός και γιος) εκδικητής με τα Μπέρμπερις και ο δουλευταράς θείος του πού απεχθάνεται την οικογενειοκρατία, το” Θέατρο σκιών “, ξεκινάει τις παραστάσεις, οσονούπω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ