Μεταφερόμαστε στις νοστιμιές της όμορφης Θεσσαλονίκης καθώς πρόκειται για τη μπουγάτσα που είναι η πόλη που δεσπόζει. Πρόκειται για μπουγάτσα αλμυρή καθώς φτιάχνετε με κιμά. Το φύλλο κρούστας, τα 2  είδη κιμά μοσχαρίσιου και πρόβειου, τα έντονα μυρωδικά όπως το μοσχοκάρυδο, το λευκό κρασί, το γάλα, η ζάχαρη σε συνδυασμό με το σκόρδο και τα κρεμμύδια δίνουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό που σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μία συνταγή που σίγουρα πρέπει να τη φτιάξετε και να τη δοκιμάσετε.

Υλικά

H ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *