ΦΙΛΙΚΟ :ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 1-0-ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ

142

Δεύτερο φιλικό παιγνιδι για την Κόρινθο 06 στο Αίγιο, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον γηπεδουχο Παναιγιαλειο ,ο οποίος παρουσιάζεται φέτος πολύ ενισχυμενος με στόχο την επιστροφή του στη Γ’εθνικη.

Και σε αυτό το παιγνιδι ο Παναγιώτης Τζαναβαρας χρησιμοποίησε δύο 11αδες ανά ημίχρονο και σίγουρα μέσα από τα δυνατά εκτός έδρας φιλικά βγάζει τα συμπεράσματα του. Αν θέλαμε να δωσουμε την εικόνα της ομάδας μας στο Α’ημίχρονο δεν ήταν καλή και δεν απειλησαμε την εστία του Κοντογεωργου. Ισως η κούραση απο τις καθημερινες δυνατες προπονησεις και η αφορητη ζεστη να επαιξαν τον ρολο τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιγνίδι και στο 17′ ο Σκουρτης απεκρουσε το δυνατό σουτ του Οικονόμου από το ύψος της περιοχής. Στο 33′ κακή λειτουργία της άμυνας μας στη σέντρα σουτ του Σπυροπουλου, Μαγγινας και Κωστοπουλος έπεσαν στη μπάλα και ο δεύτερος με λάθος προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σκουρτη γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο Β’ημίχρονο ο Παναγιώτης Τζαναβαρας, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία από το πάγκο του Παναιγιαλειου,άλλαξε όλη τηνα 11αδα, η εικόνα βελτιώθηκε κατά πολύ αλλά οι επιθετικοί της Κορινθου 06 απειλουσαν χωρίς αποτέλεσμα με σουτ έξω από την περιοχή. Ίσως με την επιστροφή των τραυματισμενων Γεωργίου και Παλιατσου να βρεθεί η λύση στο σκοραρισμα. Πάντως τα φιλικά ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι του προπονητή ο οποίος καλείται να μονταρει την βασική 11αδα. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ :Κοντογεωργος, Βλαχος, Παπασπηλιωπουλος, Καφεντζης, Σπανογιαννης, Μπακατσελος, Οικονόμου, Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος, Γκατσης, Μπουνας.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ : Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Μπιτρας, Κουραχανης, Σαντρι, Μπεσκος κ.α.    ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 :(Α’ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ) :Σκουρτης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Τσακα, Κωστοπουλος, Δημητρίου, Καπλατζης, Ραπτης, Τσατσοπουλος, Χατζησοφρωνιου, Υπό δοκιμή  (ξένος ). Β ‘ΗΜΊΧΡΟΝΟ :Αθανασοπουλος, Καντιλιερακης, Σπετσι, Βαρδακας, Θερμος, Φιλης, Παπανικολάου, Χουσελας, Κουινελης, Δ.Γκουριωτης, Υπό δοκιμή  (ξένος ).

ΕΠΌΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΕΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΩΡΑ 18. οο Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΆΤΩΝ.

(Ματαιωθηκε το φιλικό στο Αργος την Κυριακή με ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ -ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ