Το κοκκινόψαρο είναι ένα από τα ψάρια που αγαπώ ιδιαίτερα.
Έχει ωραία κρουστή σάρκα, χωρίς πάρα πολλά κόκαλα.
Είναι από τα ψάρια που γίνονται νόστιμα όπως και να μαγειρευτούν.
Σήμερα θα σας δείξω έναν πολύ νόστιμο τρόπο για να μαγειρέψουμε το κοκκινόψαρο. Θα το φτιάξουμε στιφάδο!
Το στιφάδο το έχουμε συνηθίσει με κρεατικά, αλλά πιστέψτε με και πολλά ψάρια δίνουν ωραιότατο στιφάδο!
Γίνεται ένα πεντανόστιμο φαγάκι και δεν μυρίζει την γνωστή ψαρίλα που αποτελεί για κάποιους αποτρεπτικό παράγοντα στο να φάνε ψάρια.
Αντίθετα έχει καταπληκτική μυρωδιά από το κρασί, την ντομάτα, τα κρεμμυδάκια, την δάφνη.
Δοκιμάστε το σαν μια διαφορετική πρόταση μαγειρέματος των ψαριών.
Ας δούμε πως θα το φτιάξουμε!

Περισότερα εδώ

-1469805993

Θα χρειαστούμε:

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *