Είναι μια συνταγή που τη συναντάμε σε πολλές βαλκανικές κουζίνες. Ουσιαστικά, βάζουμε το αρνί και το ρύζι να ψηθούν μέσα σε ένα μείγμα από γιαούρτι. Προσοχή όμως: πρέπει να βάλετε απλό γιαούρτι και όχι αρωματισμένο με άλλες ουσίες ή φρούτα. Να έχετε υπόψη επίσης ότι το γιαούρτι θα επικαλύψει με την έντονη γεύση του όλο το πιάτο, οπότε αν θέλετε να το μετριάσετε κάπως μπορείτε να βάλετε και λίγο σκόρδο και ρίγανη στη σάλτσα.  Εδώ όμως θα δούμε την αυθεντική συνταγή.

Υλικά: 

Ενάμιση κιλό μπούτι ή ωμοπλάτη αρνιού
2 κουταλιές σούπας ρύζι
1 κουτ. σούπας αλεύρι

Περισσότερα ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *