Όλα όσα έγιναν στα Oscar του πορνό στην Αθήνα-φωτό

158
INTERNATIONAL EROTIC AWARDS-SIRINA (EUROKINISSI/ ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ

Στην Αθήνα το Σάββατο βράδυ διεξήχθησαν τα Διεθνή Ερωτικά Βραβεία 2018 στο Ολυμπιακό στάδιο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Στη διοργάνωση, που έφερε την «υπογραφή» της εταιρείας «Sirina» του Δημήτρη Σειρηνάκη, έδωσε το «παρών» όλο το «βαρύ πυροβολικό» της συγκεκριμένης βιομηχανίας, από ηθοποιούς μέχρι σκηνοθέτες και παραγωγούς, αλλά και πλήθος κόσμου που πλήρωσε εισιτήριο μέχρι και 100 ευρώ για να δει από κοντά τους αγαπημένους του σταρ.

Στο κόκκινο χαλί, οι γυναίκες έκλεψαν όπως ήταν αναμενόμενο την παράσταση με τις καυτές εμφανίσεις τους, τα εντυπωσιακά μίνι και τα βαθιά ντεκολτέ.

Παρά τον φθινοπωρινό καιρό, με την ψιλή βροχή και το αεράκι, η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο του Φαλήρου ήταν αρκετά καυτή. Σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα οι πορνοστάρς που έφτασαν στο χώρο ντυμένες με καυτά μίνι και ανοιχτά στο πλούσιο μπούστο τους φορέματα προκαλώντας … εγκεφαλικά.

Από τις πιο δυνατές παρουσίες η δική μας Μαρία Αλεξάνδρου, αλλά και η Αμίρα Αντάρα και Τόρι Μπλακ. Η πρώτη κέρδισε το βραβείο καλύτερης ελληνίδας ηθοποιού ενώ η Αμίρα καλύτερης ευρωπαίας ηθοποιού. Όσο για την Τόρι Μπλακ εκείνη κέρδισε το όσκαρ καλύτερης Αμερικανίδας πορνοστάρ.

Η τελετή των όσκαρ πορνό κράτησαν περίπου δυόμιση ώρες και στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πάρτυ με djs.  Αξιοσημείωτο είναι πως στην εκδήλωση δεν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία είχε λάβει πρόσκληση και με την ταινία της οποία η εταιρεία του κ. Σειρηνάκη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ απούσα ήταν και η Μαριάννα Ντούβλη η οποία δεν μπόρεσε να έρθει για οικογενειακούς λόγους.

eleftherostypos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ