Άγρια κόντρα Βουτσά – Ξανθόπουλου: «Έβγαλε εκατομμύρια γιατί…»

160

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και τον Νίκο Ξανθόπουλο.

 

«Κακοήθειες» χαρακτήρισε ο Νίκος Ξανθόπουλος τα όσα είπε για εκείνον και τον τρόπο που έβγαζε χρήματα στο παρελθόν ο Κώστας Βουτσάς.

Ο τελευταίος, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως ο συνάδελφός του κέρδιζε λεφτά από τα αυτόγραφα!

«Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε μαζί του έναν φωτογράφο με Polaroid… Εκεί που πήγαιναν έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: “Πόσο κάνει;”. “Τον φωτογράφο ρωτήστε” τους έλεγε. Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις οχτώ τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις δύο τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!» ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς και τα λόγια του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ενόχληση

Σήμερα, λοιπόν, το «παιδί του λαού» Νίκος Ξανθόπουλος δίνει τη δική του απάντηση για όσα ισχυρίστηκε για εκείνον ο Κώστας Βουτσάς: «Κακοήθειες! Ο καθένας, αγόρι μου, λέει ό,τι θέλει. Τι να πεις και τι να απαντήσεις… Ακατανόητα πράγματα. Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους… Τι να πεις;» αναρωτήθηκε ο ακριβοθώρητος πλέον ηθοποιός δείχνοντας την ενόχλησή του για όσα του καταλόγισε ο συνάδελφός του και, μάλιστα, τόσα χρόνια μετά την εποχή που μεσουρανούσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Ξανθόπουλος ζει μόνιμα στο 40 στρεμμάτων κτήμα του στην Παιανία, το οποίο έφτιαξε με πολύ μεράκι και αγάπη.

Μάλιστα, στο status του στο facebook (το οποίο μοιάζει να είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος με τον έξω κόσμο) δηλώνει αγρότης. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η γυναίκα της ζωής του, η κυρία Εριφύλη, αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ