Άδωνις για Τατούλη: «Δεν είναι ΝΔ…! αυτός έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή»

127

Τους λόγους για τους οποίους από την πρώτη στιγμή ήταν εναντίον της στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη ανέλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωσης της κοπής πίτας του βουλευτικού γραφείου του Κώστα Βλάσης στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Λέμε όχι στον Πέτρο Τατούλη διότι πρώτον και κυριοτέρον δεν είναι ΝΔ. Δεν είναι ΝΔ διότι είναι ο βουλευτής που έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή το 2009.

Ακόμα κι όταν ο Αντώνης Σαμαράς του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για να πούμε ότι ξεχνάμε τι έγινε, αυτά τα 5 χρόνια που μεσολάβησαν είδατε εσείς καμιά υποστήριξη του Πέτρου Τατούλη προς τη ΝΔ σε οποιοδήποτε επίπεδο; Πείτε μου πότε έκανε μία δήλωση υπέρ της ΝΔ, υπέρ του Σαμαρά, υπέρ του Μητσοτάκη;

Δεν θέλουμε πασάδες στην Πελοπόννησο, θέλουμε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Αυτή η αλαζονεία κι αυτή η αίσθηση ότι είναι ιδικό του βιλαέτι η Πελοπόννησος, θα μπορούσε κάποιος να το συγχωρήσει πολιτικά, αν είχε επιδείξει μια μεγάλη ικανότητα στη διοίκηση της Περιφέρειας. Αισθάνεστε ότι έχετε τον φανταστικό περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο; Είναι η τελευταία περιφέρεια στην απορροφητικότητα σε όλη την Ελλάδα. Σας έχει καταδικάσει ο κ. Τατούλης να είστε τελευταίοι σε όλη την Ελλάδα.

Αντίθετα, ο Παναγιώτης Νίκας έχει να επιδείξει πραγματικό έργο στην πόλη της Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια. Όλοι έχετε δει την πρόοδο αυτή της πόλεως. Είναι μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες και σύγχρονες πόλεις της Ελλάδας».

πηγή-kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ