Άθλιο σχόλιο απο στέλεχος της ΝΔ για την Κούνεβα… θέλω γυναίκα για γενική στο σπίτι…!!!

144

Ένα άθλιο σχόλιο έκανε στέλεχος τη ΝΔ στα Social Media για την Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα. Ο λόγος για το μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού και συντονιστή ετεροδημοτών της Γαλάζιας Παράταξης Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος έγραψε στο facebook: τώρα που η Κουνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!

Η ανάρτηση 

Με τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Η ιστορία της Κωνσταντίνας Κούνεβα, έγινε γνωστή λόγο της επίθεσης που δέχθηκε από βιτριόλι.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα το 2003 ξεκίνησε να εργάζεται στην ΟΙΚΟΜΕΤ, μεγάλη εταιρεία καθαρισμού και ενοικίασης εργατών που είχε αναλάβει τον καθαρισμό των σταθμών του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Αθηνών Πειραιώς (ΗΣΑΠ).

Κατά την εργασία της εκεί, προσπάθησε να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους από τη θέση της γραμματέως της Παναττικής Ένωσης Καθαριστών/-στριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ).

Ο αγώνας της αυτός προκάλεσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για τη ζωή της. Η Κούνεβα είχε αιτηθεί με σωρεία εγγράφων την αλλαγή της βάρδιάς της, από βραδινή σε πρωινή και τη μετακίνησή της από τον σταθμό Αμαρουσίου στον σταθμό Θησείο, αλλά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό από την εργοδότρια εταιρεία.

Τα μεσάνυχτα στις 22 Δεκεμβρίου 2008 και ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι της, δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια της όρασης από το ένα μάτι και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς στα όσα έγραψε ο Κώστας Στεφανίδης; Το ταξικό μίσος; Τα υποτιμητικά και αφ’ υψηλού σχόλια; Το μίσος του προς έναν άνθρωπο που κατάφερε από τα χαμηλά στρώματα να φτάσει στο Ευρωκοινοβούλιο; Ή το γεγονός ότι δε σέβεται έναν άνθρωπο που κινδύνευσε με τη ζωή του γιατί απλά διεκδίκησε ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ