Άρχισαν οι κωλοτούμπες- η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι πιά «κακή» για τη ΝΔ…! φέρνει ένα «καλύτερο μέλλον»-βίντεο

145

Δέκα ημέρες πέρασαν από τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές και οι επιδέξιες κυβιστήσεις σε κομβικά θέματα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα δήλωσε στο συνέδριο του Economist ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποδεικνύοντας ότι τα περί «κακής» ή «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών είναι πια περασμένα-ξεχασμένα (και διαγεγραμμένα) για τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα, Τετάρτη στο συνέδριο του Economist, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών εφαρμοστεί με τήρηση των όρων της «θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Αυτούσια η σχετική δήλωση Παναγιωτόπουλου:

«Και ένα τελευταίο σχόλιο, βέβαια, θεωρώ επιβεβλημένο να το κάνω, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι αυτή η Συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπόγια να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές. Απλά, η άποψή μου είναι, με κάθε καλή πρόθεση, και θέλω να το τονίσω αυτό, ότι για να σταθεί αυτή η Συνθήκη και να παράξει θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει και τα δύο μέρη να σταθούν με προσήλωση στην τήρηση των ουσιωδών όρων αυτής. Αυτή είναι και η θέση μου, αν θέλετε ως νομικούΑν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Οι στολές των Μακεδονομάχων κρύφτηκαν στις ντουλάπες…

Το βίντεο από την ομιλία του νέου υπουργού Άμυνας:

πηγή-altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ