“Αμαρτίες” γονέων…! Αναβλήθηκε εκδήλωση της ΝΔ με καλεσμένη την Εύη Τατούλη…!!!

152

Μία κομματική εκδήλωση με καλεσμένη την Εύη Τατούλη είχε προγραμματιστεί από το γυναικείο τμήμα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Δάφνης – Υμηττού της ΝΔ, για τις 22 Οκτωβρίου, αλλά ξαφνικά αναβλήθηκε …

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» δημοσιεύσει σήμερα την πρόσκληση που είχε διανεμηθεί σε μέλη της ΝΔ στην περιοχή Δάφνης – Υμηττού, αλλά και την ανακοίνωση της αναβολής.

ndafisadafni2018afisa

 

 

 

nddafnis2018

Η ξαφνική αναβολή της εκδήλωσης και κυρίως το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε ο λόγος της αναβολής, είναι λογικό να έχει δημιουργήσει διάφορες συζητήσεις και ερωτηματικά.

Η μία εκδοχή είναι ότι πρόκειται για μία απλή αναβολή, χωρίς πολιτικό παρασκήνιο και χωρίς καμία άλλη διάσταση.

Υπάρχουν βέβαια και διαφορετικές «αναγνώσεις» αυτής της αναβολής που ήδη συζητούνται στην πολιτική «πιάτσα» της Αρκαδίας.

Άραγε, αυτή η αναβολή μήπως συνέβη επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία της Εύης Τατούλη στην εκδήλωση;

Μήπως η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και Πέτρο Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές προκαλεί διάφορες παρενέργειες;

Υπάρχει περίπτωση αυτή η αναβολή να εμπεριέχει κάποιο «μήνυμα» που αφορά το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας;

Σε κάθε περίπτωση, η αναβολή μίας εκδήλωσης θα μπορούσε να μην αποτελέσει καν είδηση, διότι δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Όμως, το γεγονός ότι η ξαφνική αναβολή συνέβη χωρίς ποτέ να ανακοινωθεί ούτε ο λόγος, ούτε και η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης (αφού μιλάμε για αναβολή κι όχι για ακύρωση), είναι φυσικό να δημιουργεί δεύτερες σκέψεις.

πηγή-kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ