Έγγραφο βόμβα Αυγενάκη : “Αλλαγή πλεύσης” για τους δήμους που υπάρχουν διπλές υποψηφιότητες και αντάρτες Νεοδημοκρατών υποψηφίων

154

 

Στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την αντιμετώπιση των εκατοντάδων «ανταρτών» σε δήμους της χώρας  ή δήμους που υποψήφιοι είναι δυο από το κομματικό της  χώρο , κάνει η ΝΔ, όπως είναι και στο δήμο Κορινθίων με υποψηφίους τον Βασίλη Νανόπουλο και τον Πελοπίδα Καλλίρη.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 676 εγκύκλιο που απέστειλε πριν λίγες ημέρες ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Στο κείμενο γίνεται:

-Σαφής διαχωρισμός των «ανταρτών» στις δημοτικές, όπου υπάρχει ανοχή, και τις περιφερειακές εκλογές.

Πρόκειται για ένα  έγγραφο του Λευτέρη Αυγενάκη, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τον τρόπο που θα κινηθεί η ΝΔ στις Ευρωεκλογές 2019 και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, δείχνει που θα στοχεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στοπ» σε χρίσματα από Αυγενάκη

Πιο συγκεκριμένα το Cretalive.gr αποκαλύπτει ένα έγγραφο – οδικό χάρτη για τις ευρωεκλογές που απέστειλε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης προς τις κομματικές οργανώσεις.

Αυτό δείχνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πώς θα πορευτεί το κόμμα και κυρίως αποτελεί έναν πλοηγό σε «προβληματικές» περιοχές, όπου η ΝΔ έχει διχασμένη έκφραση με άνω του ενός δημοτικά ψηφοδέλτια!

Το έγγραφο κάνει λόγο για την προτεραιότητα στην ευρωκάλπη για τη ΝΔ, αλλά και την ενίσχυση των υποψηφίων που κατέρχονται στις περιφερειακές εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τη μάχη των δημοτικών εκλογών επισημαίνει πως «δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξη μας, θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ως αναφορά το χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές».

Με δυο λόγια, δηλαδή, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ουσιαστικά, παίρνει αποστάσεις από στηρίξεις και χρίσματα, όταν υπάρχουν υποψήφιοι του κόμματος σε περισσότερα του ενός δημοτικά ψηφοδέλτια (όπως γίνεται και στην Κορινθία) καλώντας κατ’ουσίαν τη ΝΟΔΕ Κορινθίας να πάρει αποστάσεις!

Εν ολίγοις ο κ. Αυγενάκης αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό … γιατί άλλα μας έλεγε πριν λίγους μήνες στην Κόρινθο !!! 

 

Παρ΄όλα αυτά χθες  , ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης μιλώντας  στον ρ/σ Focus 103.6 επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία αλλαγή στάσης, καμία παρερμηνεία. Οτιδήποτε άλλο προέρχεται από αυτούς που θέλουν να ερμηνεύσουν όπως τους βολεύει, μια εγκύκλιο που εστάλη και απλά διευκρινίζει το ρόλο που πρέπει να έχουν οι κομματικές μας οργανώσεις στις εκλογές που έρχονται και την ανάγκη να έχουν όλα τα κέντρα εκλογικούς αντιπροσώπους για την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των εκλογών. Όσοι επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με την εν λόγω εγκύκλιο, καλά θα κάνουν να την διαβάσουν προσεκτικά και να μην παραπλανούν στελέχη και πολίτες», πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Το εσωτερικό έγγραφο της ΝΔ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ