Έκθεση “Πελοπόννησος 2018” από 3 έως 7 Οκτωβρίου στο Λιμάνι Κορίνθου

123

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με όλα τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών της Περιφέρειάς του, διοργανώνει στην Κόρινθο την Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2018.

Για πρώτη φορά δημιουργούμε σε συνεργασία με εταιρίες σε εξωτερικό χώρο υποδομές ολοκληρωμένης εκθεσιακής εμπειρίας σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει βάση της τοπογραφίας της περιοχής

Ιστορικό

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» αποτελεί μια πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας που ξεκίνησε το έτος 2016 και κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική πόλη της Πελοποννήσου. Η σύνταξη των δυνάμεων των Επιμελητηρίων προς όφελος των επιχειρήσεων και η ανάπτυξη της Πελοποννήσου, βρήκε σύμφωνη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία στηρίζει την Εκθεσιακή Δραστηριότητα των Επιμελητηρίων, ως μια εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση που μέσα από αυτή αναδεικνύονται οι υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις σε όλους τους δυναμικούς κλάδους της Πελοποννήσου, προβάλλοντας ταυτόχρονα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της αναπτυξιακής προοπτικής της.

Διοργάνωση

Για το τρέχον έτος 2018 θέτοντας και πάλι υψηλούς στόχους ποιότητας, πληρότητας και επισκεψιμότητας, η Εκθεσιακή Δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του λιμένος Κορίνθου. Διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Π Α Υ Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο Υ και την υποστήριξη των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Δήμου Κορινθίων. Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, θα δοθεί η ευκαιρία σε συμμετέχοντες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Στόχοι

Οι στόχοι της εκθεσιακής δραστηριότητας είναι:

1. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας στη Πελοπόννησο

2. Η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό

3. Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών

4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών

5. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών

Τα Επιμελητήρια φιλοδοξούν η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Κορινθία και την Πελοπόννησο.

Ελπίζουμε ότι σε αυτό θα συμβάλλετε ουσιαστικά, στηρίζοντας την προσπάθεια του Επιμελητηρίου μας συμμετέχοντας είτε με περίπτερο, είτε ως χορηγός, είτε διαφημίζοντας την επιχείρησή σας στους χώρους της Εκθεσιακής Δραστηριότητας καθώς και στον κατάλογο των συμμετεχόντων επιχειρήσεων που τυπώνεται σε 10.000 αντίτυπα και διανέμεται στους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ