Έκρηξη στο Κολωνάκι – Τραυματίες ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του Αγίου Διονυσίου (Βίντεο)

118

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 στην πλαϊνή είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη ήταν τοποθετημένος σε μεταλλικό κουτί. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

click4more
  • Έκρηξη στο Κολωνάκι: “Δολοφονική ενέργεια – Ήθελαν αίμα”

Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε το ύποπτο αντικείμενο και ενημέρωσε την αστυνομία. Ανέφερε ότι υπήρχε ένα ύποπτο χάρτινο κουτί στην πλαϊνή είσοδο του Ναού. Μάλιστα ο νεωκόρος μετακίνησε το κουτί με τον μηχανισμό μερικά μέτρα και τον τοποθέτησε στο παρτέρι.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο  άνδρες του Α.Τ. Εξαρχείων που βρισκόταν σε περιπολία. Ο ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τον μηχανισμό και μετέφερε τηλεφωνικά στο Κέντρο ότι αποτελείται από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια, μια μπαταρία και ένα ρολόι. Την ώρα που ο αστυνομικός, αλλά και ο νεωκόρος της εκκλησίας βρισκόταν δίπλα στον μηχανισμό αυτός εξερράγη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δεν έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστόσο μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα τα άκρα και προβλήματα δύσπνοιας. Όπως ανέφεραν στο OnAlert.gr καλά ενημερωμένες πηγές, ο αστυνομικός βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο νεωκόρος φέρει ελαφρά τραύματα στα χέρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ