Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία

122

Νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται προ των πυλών, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Ειδικότερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για μεταβολή του καιρού από σήμερα και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά: α) τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, και

β) τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν σήμερα Δευτέρα από τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα η δυτική Μακεδονία, ενώ από το βράδυ πρόσκαιρα τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και τα νησιά του Αιγαίου.

Αύριο Τρίτη 
θα επηρεαστούν κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Τις πρωινές ώρες πιθανώς οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανώς η Στερεά Ελλάδα και η Θεσσαλία.

Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα εμφανιστούν σε όλα τα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Πέμπτη η κακοκαιρία θα επηρεάσει κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες της εβδομάδας, με τα φαινόμενα να εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ