Έμειναν ΟΛΟΙ «κάγκελο» με την απόφαση του Μαρινάκη!

116

Δείχνει με κάθε του κίνηση ποιος είναι το αφεντικό.

Πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ (!) για την πώληση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Super League, ασφαλώς και δεν «σκάει» κάθε μέρα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό…χωριό. Σωστά; Σωστά.

Και για αυτό άλλωστε, τα 18 μύρια που έριξε στο τραπέζι το Αννόβερο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό, λίγο πριν από το φινάλε των μεταγραφών του Ιανουαρίου και μεγάλο θόρυβο προκάλεσαν και πολλές συζητήσεις «γέννησαν» εντός των ερυθρόλευκων τειχών.

Όχι μόνο για το ύψος της προσφοράς των Γερμανών, αλλά και για το γεγονός πως αυτά τα 18 μύρια, δεν αποδείχτηκαν αρκετά προκειμένου να δελεάσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να τον κάνουν να φορέσει την «κορδέλα» στον Σενεγαλέζο στόπερ.

Μάλιστα το Αννόβερο προσέφερε και κάποια μπόνους που θα μεγάλωναν ακόμα περισσότερο το ποσό για την πειραϊκή ομάδα και θα έφτανε συνολικά τα 25 εκατομμύρια!

Την ώρα που ο Μαρινάκης «γείωνε» την πρόταση του συλλόγου από την Μπουντεσλίγκα, λέγοντας «όχι» σε μια πρόταση που δεν φτάνει κάθε μέρα, κάθε μήνα, ούτε κάθε χρόνο στα γραφεία οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας για την παραχώρηση των δικαιωμάτων ενός ποδοσφαιριστή της, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε ακόμα και στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ, πολύ απλά να μην το…πιστεύουν!

Όχι μόνο γιατί τα λεφτά ήταν πολλά και «ζεστά», αλλά κι επειδή κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως το προσεχές καλοκαίρι θα πέσει στο γραμματοκιβώτιο στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ακόμα μεγαλύτερη πρόταση για την…περήφανη πώληση του Σισέ.

O Μαρινάκης όμως και το πιστεύει και απέδειξε εμπράκτως την συγκεκριμένη πίστη του.

Κι όπως έλεγε κάποτε και ο συγχωρεμένος ο Νίκος ο Κανελλάκης, «ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο».

πηγή:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ