Για τους λάτρεις της ρεμπέτικης μουσικής και του καλού φαγητού : Απίστευτα γλέντια στο Λουτράκι!

136

Είναι από αυτά τα μεσημέρια της Κυριακής, ειδικά τώρα που έχει φθινοπωριάσει και ο καιρός είναι λίγο μουντός, που έχεις ξυπνήσει σχετικά νωρίς, έχεις βγει για βόλτα, έχεις πιει τον καφέ σου με φίλους και βαριέσαι αφόρητα να επιστρέψεις πάλι στο  σπίτι, πεινάς και θέλεις ζεστό, οικονομικό και σπιτικό φαγητό, που αν συνοδευόταν και με καλή μουσική θ΄άγγιζε το τέλειο .

Ένα τέτοιο σκηνικό ζήσαμε την περασμένη Κυριακή και βρεθήκαμε στο Λουτράκι στην Ποσειδώνος 107 έναντι (cocoon),  σε ένα ταβερνάκι αληθινό “Καπηλειό” που λέει και το όνομά του .

Είναι το μέρος που αν δεν το έχεις πολυακούσει ή δεν είσαι ο τύπος με το μικρόβιο της εξερεύνησης της πόλης, ίσως εύκολα να το προσπερνούσες.

Aν όμως τελικά αποφασίσεις να περάσεις το κατώφλι όπως εμείς , θα νιώσεις κομμάτι από ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’50. Μυρωδιές φαγητών, σαν να μπαίνεις στην κουζίνα της γιαγιάς σου, κάπνα και μυρωδιά χύμα κρασιού. Λίγα τραπέζια – σχεδόν πάντοτε γεμάτα.

Το μενού περιλαμβάνει  παραδοσιακά πιάτα,με κεφτεδάκια , μπεκρή μεζέ, σπετζοφάι , και διάφορα άλλα μεζεδάκια …

Αυτό όμως που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι το γουρουνόπουλο με τα μπαχάρια του και την τραγανή πέτσα που κολλάει στο στόμα και λες παναγία μου τι είναι ετούτο !

Είναι το πιάτο που θα πεις τέτοια γουρουνοπούλα πουθενά αλλού!!!

Μετά από την δική μας προσωπική εμπειρία , σας λέμε ξεχάστε  τις δουλειές και το πρόγραμμά σας και νιώστε άνετα  και ζεστά,  πηγαίνοντας τις Πέμπτες και τα Σαββατοκύριακα στο “Καπηλειό”με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας .

Και το ποιο σημαντικό οι τιμές του , που εμάς τουλάχιστον μας άφησαν έκπληκτους !!!

Υπάρχει μενού πλήρες μόνο 12 ευρώ το άτομο!!!

Η  Ορχήστρα τραγουδά και παίζει ρεμπέτικα και λαϊκές παραγγελιές, όπως το βίντεο που υπάρχει πιο κάτω ,και σας ταξιδεύει σε άλλες εποχές ,  ακούστε το και θα μας θυμηθείτε!!

https://www.facebook.com/maire.papathanasiou/videos/2138346556419229/

Δείτε φωτογραφίες εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ