Ένα όνειρο δεκαετιών είναι γεγονός για τους Λουτρακιώτες!

133

Επαληθεύτηκε το χθεσινό άρθρο της protinewskorinthias σχετικά με την επίσκεψη των Γενικών Γραμματέων Υποδομών Γιώργου Δέδε και Θαναση Βούρδα στο Λουτράκι.

Κυρίως θέμα της επίσκεψης οι ευχάριστες εξελίξεις για ένα όνειρο πολλών χρόνων των λουτρακιωτών και αφορά την Έλευση του προαστιακού στην πόλη του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημαρχείου ο Γιώργος Δέδες δήλωσε την δημοπράτηση του έργου για την μετατροπή της υφιστάμενης μονής μετρικής γραμμής Ισθμού – Λουτρακίου σε κανονικού εύρους ηλεκτροκινούμενη γραμμή και στη τελική σύνδεσή της με την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου, που λειτουργεί μεταξύ Κιάτου – Αεροδρομίου.Το έργο θα δημοπρατηθεί μέσα στον Μάρτιο και η πρόβλεψη είναι να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 1018 με χρονοδιάγραμμα 18 μηνών.

Εκτός του Προαστιακού ανακοίνωσε και αντιπλημμυρικά έργα στον δήμο καθώς και αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών κυρίων στον δρόμο των Πισίων .

Οι δυο Γ.γραμματείς του υπουργείου στην συνέχεια μετέβησαν στον δήμο Σικυωνίων για προγραμματισμένη σύσκεψη και επιθεώρηση έργων με τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ