Έστειλαν σάπια φρούτα στους απόρους της Κορινθίας

165

Το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη το οποίο στηρίζεται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ΤΕΒΑ – ΚΕΑ  για τους Απόρους είναι γνωστό. Μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχει γίνει αφορμή για πάσης φύσεως πολιτικούς και κυρίως αυτοδιοικητικούς της χώρας μας αλλά και της περιοχής μας να κάνουν την σχετική «λεζάντα» αυτοδιαφημίζοντας την στήριξη που παρέχουν στους συμπολίτες μας οι υπηρεσίες τους, με κοινοτικά βεβαίως κονδύλια. Βέβαια οι ανάγκες είναι τόσες που οι περισσότεροι κάνουν τα «στραβά μάτια» στους κομπασμούς των αυτοδιοικητικών για την κοινωνική πρόνοια που υποτίθεται ότι παρέχουν προκειμένου όντως οι άνθρωποι  που το έχουν ανάγκη να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικά είδη για την διατροφή, την υγιεινή τους κλπ.

Φαίνεται όμως ότι πλέον με την ευρεία εξάπλωση του προγράμματος και την απροθυμία των Μέσων Ενημέρωσης να τρέχουν πίσω από κάθε διανομή υλικών αγαθών που γίνεται, έχει «ξεφουσκώσει» και το ενδιαφέρον των αυτοδιοικητικών για το πρόγραμμα και τις δράσεις του. Δεν μπορούμε άλλωστε να εξηγήσουμε διαφορετικά το τι έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Λουτράκι  όπου ήταν προγραμματισμένη μία ακόμη διανομή προϊόντων, αυτή την φορά λαχανικών (λάχανα) και φρούτων (μήλα και πορτοκάλια).

Οι δικαιούχοι λοιπόν που βρέθηκαν στην αποθήκη που έγινε η διανομή βρέθηκαν αντιμέτωποι με μεγάλες μεν ποσότητες των ειδών τα οποία όμως ήταν σάπια… Εύλογα πολλοί αντέδρασαν με την κατάσταση αυτή και διαμαρτυρόντουσαν για την ποιότητα των  προϊόντων , για την ταλαιπωρία που υφίσταντο προκειμένου να παραλάβουν σάπια προϊόντα .

Πολλοί ήταν εκείνοι που έφευγαν με άδεια χέρια φωνάζοντας πως θα το καταγγείλουν στα τοπικά ΜΜΕ.

Μια ανάλογη καταγγελία λάβαμε στην  Πρώτη news Κορινθίας.

Πιο συγκεκριμένα  όπως χαρακτηριστικά  μας κατήγγειλε  η κα Χρυσούλα , κάτοικος Λουτρακίου : «Ήταν τα περισσότερα χαλασμένα και τα φρούτα σάπια . Σάπια και μουχλιασμένα!!!Απαράδεκτη κατάσταση. Περιμέναμε τρεις ώρες  στο δρόμο έξω από το ΚΑΠΗ Λουτρακίου για να πάρουμε σάπια , και  τελικά έφυγα με άδεια χέρια, όπως και οι περισσότεροι, αφού αυτά που μοίραζαν ήταν για τα σκουπίδια κι όχι για ανθρώπους…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ