Έφυγε ο Αυτιάς έρχεται η Διαμαντοπούλου…!!! κρίμα βρε Άννα έχασες τόσα χρόνια στο σοσιαλισμό

78

Το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον γνωστό δημοσιογράφο να λέει όχι στον πρόεδρο της ΝΔ για μια θέση στα εθνικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η πρόταση που είχε δεχθεί ο δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό ήταν για κατέβει στο ευρωψηφοδέλτιο. Το γεγονός όμως ότι θα έβγαινε πρώτος, άλλωστε δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε μόλις έδειχνε την πρωτιά του, δημιούργησε εσωκομματικές αντιδράσεις με την Σαμαρική πτέρυγα να μην βλέπει καλά την εξέλιξη αυτή.

Ο Γιώργος Αυτιάς ξεκαθάρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα μείνει στη δουλειά του στην τηλεόραση ενώ όπως λένε φίλοι και γνωστοί του ο λόγος που ο Γιώργος Αυτιάς ήθελε να μετακινηθεί στις Βρυξέλλες ήταν για να αναδείξει τα εργασιακά ζητήματα.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες ότι στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο μπορεί να είναι και ονόματα απο τον χώρο του πρώην εκσυγχρονιστικού μπλοκ του ΠΑΣΟΚ, με το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου να φιγουράρει. Αν και οι πληροφορίες επιμένουν πως η πρώην υπουργός Παιδείας θα αξιοποιηθεί μετεκλογικά.

15minutes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ