Α΄ Κορινθίας: Ποδαρικό στο 2019 με την 14η αγωνιστική

114

Η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά και πάλι στην Κορινθία αύριο , μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Αύριο Σάββατο 5 Ιανουαρίου ( παραμονή των Θεοφανίων), στις 3 το απόγευμα διεξάγεται η 14η  (προτελευταία  Α΄ γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στο ΔΑΚ Κορίνθου η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στο «Θώδειο» στάδιο ο Α. Ο. Λουτρακίου αντιμετωπίζει τον Πανεμεατικό.

«Ποδαρικό» στο «Κώστας Βυζάς» στην έδρα του Αστέρα Δερβενίου  θα κάνει ο Πέλοπας Κιάτου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη, μία νίκη που δεν γνωρίζουν περισσότερο από ένα μήνα.

Η πρώτη  αγωνιστική της νέας χρονιάς βρίσκει τον ΑΟ Ζευγολατιού να αγωνίζεται στο Γαλατάκι, κόντρα στον Σαρωνικό, όπως και τον Πανκαμαριακό, στο Πετρί, κόντρα στην τοπική Θύελλα.

Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής υποδέχεται τους Αγίους Θεοδώρους την ίδια στιγμή που Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Ελλάδα Βέλου αντιμετωπίζουν εντός έδρας Άγιο Γεώργιο και ΠΑΣ Κλένια, αντίστοιχα.

H 14η αγωνιστική

Α.Σ. Κόρινθος 2006 Τενεάτης Αθικίων
ΑΟ Λουτράκι Παννεμεατικός
Αστέρας Δερβενίου Πέλοπας Κιάτου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου Αγ. Θεόδωροι
Σαρωνικός Γαλατακίου ΑΟ Zευγολατιού
Ατρόμητος Χιλιομοδίου Αγ. Γεώργιος
Θύελλα Πετρίου Πανκαμαριακός
Ελλάς Βέλου ΠΑΣ Κλένια

πηγή–korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ