ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ Γ΄ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ…

108
Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00 θα γίνουν αγώνες κατάταξης στην Γ κατηγορία Κορινθίας. Στο γήπεδο του Λεχαίου για τη πρώτη και δεύτερη θέση   θα αγωνισθούν οι πρωταθλητές των δύο ομίλων ( Γ1΄ και Γ2΄ ) Πρόοδος Αγίου Βασιλείου και ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού , και στο γήπεδο Ζευγολατιού για την τρίτη και τέταρτη θέση θα μονομαχήσουν Αετός Κρυονερίου και Κύψελος Κορίνθου.
 Με το πέρας των αγώνων θα απονεμηθούν στις ομάδες ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ και ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ τα ΚΥΠΕΛΛΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΙΑ για την άνοδό τους και την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.
Επίσης θα διεξαχθεί και ο εξ αναβολής αγώνας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στη Γ2 κατηγορία ανάμεσα  στην Αναγέννηση Κιάτου και στον Παμφενεατικό, στο γήπεδο της Τραγάνας. Τέλος ο ΑΟ Λαύκας σε εξ αναβολής αγώνα για την ίδια αγωνιστική ημέρα, κερδίζει στα “χαρτιά” την Λυκοποριά που δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί. Ετσί η ομάδα της Λαύκας τελείωσε το πρωτάθλημα με 25 βαθμούς και η Λυκοποριά με -1 βαθμούς.
 korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ