Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Αδιανόητο! Καταργείται μεγάλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αδιανόητο! Καταργείται μεγάλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

108

Η Vodafone γνωστοποίησε ότι στις 4 Μαρτίου 2019 θα προχωρήσει στην απενεργοποίηση/διαγραφή των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @hol.gr που διαθέτουν οι χρήστες της.

Οι εν λόγω λογαριασμοί αποτελούν «κληρονομιά» από την Ηellas Οnline (HOL), τον εγχώριο πάροχο διαδικτύου που είχε εξαγοράσει η Vodafone στην Ελλάδα (η εξαγορά ολοκληρώθηκε το 2015).

Η εταιρεία θα αποστείλει ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα καταργηθεί, καθώς και γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, όπου αναφέρεται η επικείμενη κατάργηση με καταληκτική ημερομηνία 4/3/2019.

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι η απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών λογαριασμών γίνεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των συστημάτων και των υπηρεσιών της. Όπως αναφέρει σε μήνυμά της προς τους κατόχους e-mail @hol.gr, «η δομή του μηχανισμού που χρησιμοποιεί η υπηρεσία του συγκεκριμένου email πλέον δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που στοχεύουμε να απολαμβάνετε από το δίκτυο μας».

Οι χρήστες καλούνται πλέον να «μετακομίσουν» σε κάποια άλλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail της Google. Η Vodafone διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι θα μεριμνήσει, ώστε να δημιουργηθεί αυτόματη απάντηση που θα ενημερώνει τους αποστολείς ότι το συγκεκριμένο email @hol.gr έχει πλέον καταργηθεί.

Η αυτόματη απάντηση θα διατηρηθεί για διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία κατάργησης του email. Ο χρήστης μπορεί επίσης να δημιουργήσει δικό του μήνυμα ενημέρωσης, όπου θα περιλαμβάνει τη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ