ΑΕΛ: «Εμείς από δω και πέρα θέλουμε διαιτητή τον Λάκη Γαβαλά»!

116

Καυστική ανακοίνωση της ομάδας της ΑΕΛ για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αναφέροντας ότι από εδώ και πέρα θέλουν διαιτητή τον… Λάκη Γαβαλά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κύριοι, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ανεξάρτητη, χωρίς δανεικούς και ο ιδιοκτήτης της βγάζει το ψωμί του τίμια μέσα από την επιστήμη του 45 χρόνια. Γι’ αυτό ούτε χρειάζεται να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ κρυφά και να γίνει αχυράνθρωπος, ούτε να στήνει παιχνίδια για να εξοικονομεί τα χρήματα για τον προϋπολογισμό της ΑΕΛ.
Γι’ αυτό κύριοι της ΚΕΔ να σέβεστε την ομάδα μας, την ιστορία της και τον κόσμο μας. Εάν αυτό που κάνουν οι Κοτσάνης και Κωνσταντίνου σε κάθε φάση, που δίνουν όλα τα φάουλ ανάποδα και την μπάλα συνεχώς στον ΠΑΟΚ, εάν δεν αποβάλλεται ρε Κοτσάνη ο Κρέσπο, που μπροστά σου δίνει αγκωνιά στο στομάχι του Γκόικοβιτς και μετά τραυματίζει μπροστά στα μάτια σου τον Μπαργκάν με καρατιά χωρίς να πάρει ούτε κίτρινη, εάν ο Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα είναι επόπτης Super League κι έχει δώσει 5 ανάποδες υποδείξεις στα 2 μέτρα μπροστά του, τότε να πουλήσει και ο κ. Κούγιας τις μετοχές του κρυφά για να δούμε άσπρη μέρα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε φάση με την ανοχή σου Κοτσάνη κάνουν εγκληματικά φάουλ και δεν παίρνουν ούτε κάρτα και πήραν 2 ανύπαρκτες κάρτες, την πρώτη ο Καρανίκας και την άλλη ο Ακόστα, κι έτσι αποβλήθηκε ο Καρανίκας και θα παίξουμε για άλλο ένα παιχνίδι με παίκτη λιγότερο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Να γίνουμε κι εμείς ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πλατανιάς και η Βέροια των προηγουμένων χρόνων, γιατί απ’ ότι καταλαβαίνουμε άσπρη μέρα δεν θα δούμε.
Δυστυχώς η σημερινή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μαύρη- κατάμαυρη σαν το χρώμα της φανέλας του ΠΑΟΚ.
Καληνύχτα σας κύριοι.
Ζήτω ο Περέιρα.
Ζήτω οι ξένοι διαιτητές.
Ζήτω ο Τριτσώνης.
Ζήτω ο τίμιος Καλύβας.
Και καλές γιορτές…
Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!
Εμείς από δω και πέρα θέλουμε διαιτητή τον Λάκη Γαβαλά.
Οι άλλες δύο ανακοινώσεις:
– Γεια σου Λουτσέσκου προπονητάρα με τα συστήματα σου και με τους παικταράδες σου!
– Ρε Nova ξεκινήσαμε τα παλιά του Θωμά Μητρόπουλου;

Γιατί δεν δείχνεις δεύτερη και τρίτη φορά τη φάση του πέναλτι του Πρίγιοβιτς και γιατί δεν δείχνεις καμία από τις φάσεις που ο Κωνσταντίνου έχει σηκωμένη συνέχεια τη σημαία και βγάζει συνέχεια οφσάιντ τους Νούνιτς και Ντέλετιτς και δίνει συνέχεια επιθετικά φάουλ στους Νούνιτς και Ντέλετιτς, ενώ τους έχουν πεθάνει στο ξύλο ο Βαρέλα και ο Κρέσπο;
Από 2 ανάποδα πλάγια άουτ η ΠΑΟκάρα έβαλε γκολ….
Μέχρι τώρα 14 φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, 1 υπέρ της ΑΕΛ!!!
Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Ρε δεν ντρέπεστε; 
Ούτε κίτρινη κάρτα στον Βαρέλα για την κλωτσιά στον Χούμπτσεφ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ