Αμερικανόδουλοι. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, καταγγέλει Πελετίδη που δεν καλοδέχεται τον Αμερικανό Πρέσβη

118
Ο Αμερικάνος Πρέσβης στην Ελλάδα, για δεύτερη χρονιά θα συμμετάσχει στον ποδηλατικό αγώνα από την Πάτρα έως τα Καλάβρυτα, με αφορμή την εθνική επέτειο.
Η Δημοτική Αρχή της Πάτρα, φορείς και οργανώσεις δηλώνουν ότι ο Αμερικάνος Πρέσβης, ως πρεσβευτής των θηριωδιών του αμερικανικού ιμπεριαλισμού δεν είναι ευπρόσδεκτος σε έναν αγώνα, που αφορά τα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.
 
Και ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, “Ώρα των Πατρών” που κάμνει σφοδρή κριτική στον Πελετίδη που δεν θέλει να προσκυνήσει τον Πάϊτ.

 

“Αλγεινή εντύπωση προακλεί η στάση της δημοτικής Αρχής Πάτρας να «δαιμονοποιήσει» τη συμμετοχή του Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρυ Ρ. Πάιατ στον 42ο ποδηλατικό γύρο «θυσίας» που γίνεται με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2019.
Η ΩΡΑ Πατρών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος, σχολίασε σχετικά: «για ακόμη μία φορά η δημοτική Αρχή περιχαρακώνεται στις κομματικές επιταγές του ΚΚΕ. Με τη στάση της αποδεικνύει πως επιλέγει τον μοναχικό δρόμο και καταδικάζει την Πάτρα σε διεθνή απομόνωση. Η συμμετοχή του Αμερικανού Πρέσβη για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ποδηλατικό γύρο «θυσίας» και η επιλογή του να βρεθεί και πάλι στην Πάτρα προσδίδει χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν τουριστικά καθώς η προβολή και μόνο της επίσκεψής του θα βρεθεί στο επίκεντρο των ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης. Φθάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε κι έναν ποδηλάτη! Άραγε την ίδια αντιμετώπιση επιφυλάσσει η δημοτική Αρχή και για τους Αμερικανούς τουρίστες;
Ανέξοδες κομματικές φανφάρες που όμως στοιχίζουν στην πόλη, καθώς τη βυθίζουν περισσότερο στην εσωστρέφεια. Ας εκδώσει, λοιπόν, η δημοτική αρχή ταξιδιωτική οδηγία για το ποιους πρέσβεις θα δεχόμαστε και ποιας προέλευσης τουρίστες. Ας αναλογιστεί όμως τις συνέπειες των έργων της στο τουριστικό «προϊόν» της Πάτρας και στις θέσεις εργασίας που θυσιάζονται στον βωμό της καθαρότητας. Άραγε και στους Μεσογειακούς θα απαγορέψει την προσέλευση στους μη επιθυμητούς πρέσβεις;».”
 
ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΙΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ