Ανάβιωσε το έθιμο με τα περιστέρια στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου (βίντεο)

101
Στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, αναβίωσε και φέτος το έθιμο των περιστεριών στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019. Κατά την διάρκεια του αγιασμού αφήνονται μέσα στον ναό λευκά περιστέρια, έτσι οι πιστοί έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές πραγματικά συγκλονιστικές και να μεταφερθούν με την βοήθεια του εφημέριου του ιερού ναού π. Ελευθέριου Μίχου, νοερά στην σκηνή της βαπτίσεως του Ιησού Χριστού από τον Ιωάννη, στον Ιορδάνη ποταμό, όπως ακριβώς περιγράφουν τα Ιερά Ευαγγέλια.
Στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, αναβίωσε και φέτος το έθιμο των περιστεριών στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Κατά την διάρκεια του αγιασμού αφήνονται μέσα στον ναό λευκά περιστέρια, έτσι οι πιστοί έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές πραγματικά συγκλονιστικές και να μεταφερθούν με την βοήθεια του εφημέριου του ιερού ναού π. Ελευθέριου Μίχου, νοερά στην σκηνή της βαπτίσεως του Ιησού Χριστού από τον Ιωάννη, στον Ιορδάνη ποταμό, όπως ακριβώς περιγράφουν τα Ιερά Ευαγγέλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ