Αντιπλημμυρικά έργα στο Χιλιομόδι ξεκίνησε ο Δήμος Κορινθίων (Βίντεο)

121

Τις εργασίες απορροής ομβρίων υδάτων της Δ.Ε. Τενέας στο Χιλιομόδι που ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κορινθίων κος Αλέξανδρος Πνευματικός την Τετάρτη. Ένα έργο που είχε δρομολογηθεί αρχικά πριν από 5 περίπου χρόνια αλλά σταμάτησε λόγω γραφειοκρατίας και με ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Το έργο είναι αντιπλημμυρικό και θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Ταυτόχρονα, θα γίνει και το μεγάλο έργο της πεζοδρόμησης του κεντρικού δρόμου του Χιλιομοδίου που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του χωριού και θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις βόλτες τους, αφού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων και το κομμάτι αυτό θα λειτουργεί ως πεζόδρομος.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Χιλιομοδίου ήθελε το έργο αυτό και η Δημοτική Αρχή θα το υλοποιήσει.

Στη συνέχεια, ο κος Χρήστος Λέκκας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ευχαρίστησε το δήμαρχο Κορινθίων για το γενικό ενδιαφέρον που δείχνει στην περιοχή της Τενέας μέσα από τα έργα που γίνονται στην περιοχή αλλά ιδιαίτερα στο Χιλιομόδι και τόνισε ότι το έργο της πεζοδρόμησης του κεντρικού δρόμου θα βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 

https://www.facebook.com/PnevmatikosAlexandros/videos/551193985374033/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ