Απίστευτες εικόνες ντροπής αντίκρισαν οι εκπαιδευτικοί μπαίνοντας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λουτρακίου.

99

Απίστευτες εικόνες ντροπής αντίκρισαν οι εκπαιδευτικοί μπαίνοντας για πρώτη ημέρα μετά τις θερινές διακοπές, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λουτρακίου.

Την καταγγελία μας τη έκανε αναγνώστρια της Πρώτη news Κορινθίας η οποία μας κατήγγειλε:

Την 3η Σεπτεμβρίου μπαίνοντας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λουτρακίου δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με τις εικόνες που αντικρίσαμε.

Το σχολείο που όλο το χρόνο επιμελώς φροντίζαμε και  αφήσαμε πεντακάθαρο, μετά  το τέλος της σχολικής χρονιάς ,σίγουρα δεν είναι αυτό που είδαμε το πρωί της Δευτέρας.

Εκατοντάδες πλαστικά μπουκάλια , διάσπαρτα σ΄όλο τον προαύλιο χώρο , αμέτρητα σκουπίδια πεταμένα εδώ και εκεί, βρόμικες και βουλωμένες τουαλέτες,  συνέθεταν εικόνες χάους.

Απομεινάρια της μουσικής εκδήλωσης ,που κανείς από τον δήμο δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό , ώστε να το παραδώσουν με ευπρέπεια στους εκπαιδευτικούς που εργάζονται εκεί, αλλά και στους γονείς που επισκέπτονται το σχολείο..

Ο δήμος πολύ σωστά παραχώρησε τον χώρο και ακόμη πιο σωστά εισέπραξε το ποσοστό του από την εκδήλωση , μετά όμως …. Οφείλει και να καθαρίσει ,δεν επιτρέπεται να αφήνει το χάος και να μην  υπολογίζει   καθηγητές γονείς και μαθητές που βρίσκονται στο σχολείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ